fbpx
Интериорна, екстериорна, кулинарна, продуктова фотография, фотография с дрон, панорами, менюта, рекламни материали. Фотограф София, Пловдив, Варна, Бургас

Фотография с дрон

Понякога е достатъчен само един поглед отвън, за да се появи желание да видим нещата отблизо… От позицията си на професионален фотограф с голям опит смея да твърдя, че един красив кадър притежава силата да създаде силно първо впечатление, което да накара зрителя да се довери на предлаганите от вас услуги/продукти. Екстериорната фотография е онзи фин начин да предизвикаш сетивата, така че човек да почувства импулс да види какво се крие зад снимката.

Какво е екстериорна фотография?

С помощта на този вид заснемане фотографът показва по красив и информативен начин външната част на сградата, като фотографската композиция включва и заобикалящата обстановка. Ако нейната красота се пресъздаде чрез професионален кадър, обработен до последната подробност, шансът потенциалните клиенти да предпочетат именно вас е много висок.

Как се създава?

Всяка фотосесия е уникална. Затова и подхождам персонално към всеки проект и външен обект, който предстои да снимам. Работата ми на фотограф обхваща следното:

  • основната ми цел като фотограф е да уловя чара на сградата и да го подчертая, така че да провокирам емоция – без значение е дали става дума за ултрамодерна сграда или за обект със старинна стойност, и в двата случая архитектурните предимства ще бъдат извадени на показ, включвайки и онези малки, но с ключова стойност за цялостната визия детайли;
  • съобразяване на светлината – тя е най-важното нещо при екстериорната фотография и за създаването на кадри с висока естетическа стойност, които не само да радват окото, но и да продават. Разстоянието, от което ще се правят снимките, както и ъгълът на снимане, са също фактори за това финалните кадри да са въздействащи;
  • акцент върху детайла – архитектурният стил на обекта и детайлите по фасадата са важни за постигането на автентичност и цветова динамика. Всяка сграда има свой характер, който трябва да бъде отразен от фотографа върху снимката и да намеква за нейната история.

След като снимките приключат, идва ред и на тяхната обработка. Целта на фотографа е да се създадат въздействащи кадри, представящи по емоционален, но и информативен начин вида на външния обект. Екстериорната фотография е средство да накарате клиента да ви забележи и да поиска да разбере какви услуги и/или продукти предлагате. Аз мога да ви помогна в това!

Кога е необходима?

Архитектурната/екстериорната фотография е необходима тогава, когато целта да се помогне на клиента да изгради по-пълна представа за разглеждания от него обект, така че той да бъде убеден да го посети. Създаването на екстериорни снимки от фотограф са необходими за развитието на различни по вид бизнеси като ресторантьорство, управление на хотели и др.

Заснемането на SPA от фотограф е също често срещана практика, както и изработката на снимки, свързани с популяризирането на външни обекти за развлечение, културно наследство и други места, изискващи подобаващо екстериорно представяне. Можете да се запознаете с портфолиото ми ето тук.

Какво е нейното приложение?

Екстериорната фотография е подходяща при необходимост от снимки за Booking, снимки за AirBNB, при заснемане на вили, къщи за гости, цели сгради, заснемане на ресторанти, фотография на SPA кафенета, дискотеки, барове, складове, партерни помещения и т.н. Кадрите на екстериора са важни и при заснемането на хотел, апартаменти друг вид недвижими имоти, които се отдават под наем или са обявени за продажба.

На сайта ще откриете изгодни цени за екстериорна фотография, с която бизнесът ви ще стане още по-успешен. Като професионален фотограф гарантирам високо качество на работа и спазване на обявените срокове.

Защо да изберете fotografiyazabiznesa.com?

Аз, Димитър Евтимов, съм артист по призвание, а с времето успях да пресека пътя на творчеството с този на работата като фотограф, което ме доведе точно тук, до вас, където вярвам, че заедно ще успеем да създадем нещо красиво и различно. Разглеждам интериорната и екстериорната фотография не просто като “снимане”, а като вълнуващ процес, който ни отвежда до нови хоризонти.

Наслада за сетивата и ползи за бизнеса – екстериорната фотография е фундаментът, от който имате нужда, за да сте винаги една крачка пред останалите. Работя основно на територията на град Бургас, Варна, София и Пловдив, като за мен няма твърде амбициозен проект или непосилна творческа задача за изпълнение. С радост бих се заел с различни по вид фотографски “мисии”, работейки в тясна връзка с всеки клиент! Можете да се свържете с мен тук.

Year
2019
Location
България
Photography
Димитър Евтимов
Retouching
Димитър Евтимов