fbpx
Интериорна, екстериорна, кулинарна, продуктова фотография, фотография с дрон, панорами, менюта, рекламни материали. Фотограф София, Пловдив, Варна, Бургас

360 градусови панорами

Колкото по-реалистично усещане ни носи една реклама, толкова по-успешна ще бъде тя. Опции като 360-градусовата панорамна разходка е сред начините да засилим потребителското преживяване, когато потенциалните клиенти са посетили даден сайт и искат да разберат повече за предлаганите услуги. Фотографски похвати като панорамното заснемане увеличават посещаемостта на интернет страницата, а наред с това и повишават търсенето.

Какво представлява 360-градусовата панорамна разходка?

Чрез виртуалната обиколка всеки собственик на бизнес ще може да презентира дейността си по креативен и ангажиращ начин, така че да събуди интерес у таргет аудиторията и да я спечели за постоянно. Този начин на промотиране на услуги и продукти се използва все по-осезаемо в рекламните стратегии, тъй като дава отлични резултати в дългосрочен план. Основната цел на 360-градусовата виртуална разходка е да създаде ясна и точна представа у клиентите за това какво какво биха могли да очакват, ако се доверят на конкретна марка или място.

Какви са нейните ползи за бизнеса?

Категорични. Професионалната 360-градусовата виртуална разходка “работи” в полза на разрастването на бизнеса и за това той да стане още по-известен. Ето как:

  • предимствата от онлайн изгледа на обекта са увеличен клиентски поток, повишена видимост в социалните мрежи и в Google Street View, улеснява се достъпа до мястото, а самото вложение еднократно, но с многократна възвръщаемост;
  • предоставянето на реалистична панорама е препоръчителна за развлекателни обекти, хотели, къщи за гости и за други места, на които има какво да се види – тя допринася за утвърждаването на представителна бизнес визия и за увеличаването на печалбата, привличайки клиентския интерес;
  • когато 360-градусовата виртуална разходка е професионално създадена, усещането за бъдещите посетители на вашия обект ще е, че те вече са били там, защото са имали шанса да се разходят виртуално и да видят ключови места.

От друга страна, отсъствието на 360-градусовата виртуална обиколка на сайта може да доведе до негативни последици като по-малък трафик в Google, по-ниско доверие от страна на клиентите (защото нямат реалистична представа за това какво плащат), по-слаба конкурентност и намаляване на печалбата. Всички тези “загуби” могат да бъдат елиминирани чрез изработката на онлайн разходка с панорамен изглед на вашия обект. За контакти кликнете тук.

Защо да се доверите на фотограф Димитър Евтимов?

Ако ви е нужен рекламен фотограф за град Бургас, София, Варна, Пловдив или друго населено място в България, аз мога да ви предложа качествено фотозаснемане и създаване на кратък видеоклип, който да представи бизнеса ви в най-добрата му светлина. Съвременната реклама включва не само стандартни практики, но и прилагане на оригинални методи за увеличаването на бизнес популярността като изработката на 360-градусовата виртуална разходка. На сайта ще откриете и много още други фотографски услуги на достъпни цени, а повече за мен ще откриете ето тук.

Year
2019
Location
България
Photography
Димитър Евтимов
Retouching
Димитър Евтимов