fbpx
Интериорна, екстериорна, кулинарна, продуктова фотография, фотография с дрон, панорами, менюта, рекламни материали. Фотограф София, Пловдив, Варна, Бургас

nice to meet you

My name is
John Sallivan

Здравейте, казвам се Димитър Евтимов!

Животът ме срещна с фотографията през 2011 година. Оттогава насам тя е нещото, с което се занимавам изключително, влагайки сърце и душа във всеки един фотографски проект. Професионалното снимане за мен е отвъд границите на обикновена работа, а възможност да изразя себе си, да помогна и на вас да се докоснете до невидимото с просто око. До последния детайл…

Моята работа

Няма по-голямо удовлетворение от това да минеш през целия процес от заснемане до финалните щрихи по обработката на кадъра. За мен е важно не просто да стигна от точка А до точка Б по време на снимачния процес, а да се потопя изцяло във всеки един етап от работата си, за да са резултатите безупречни.

Фотографиите ми ще разкрият пред вас една по-различна интерпретация на красотата около нас, която често пропускаме да видим, улисани в злободневието, проблемите и ангажиментите. С моите снимки ще потънете в сюжета на неразказана досега история, оставяйки се в прегръдката на завладяващ емоционален заряд. Защо не следващият разказ от красиви кадри да е този на вашия бизнес и на всичко, което обхваща той? Заедно можем да го озаглавим по артистичен и различен начин, така че всеки да иска да го прочете!

Бизнес фотография с творчески послепис

Създадох този сайт, за да ви предложа един затворен цикъл от заснемането на вашия бизнес до дизайн и печат на всички видове рекламни материали (менюта, визитки, брошури, винили и т.н). Това ще ви помогне да създадете добър имидж пред своите клиенти и партньори, изграждайки цялостна концепция за развитието и устойчивостта на вашата професионална дейност.

Бизнес фотографията е една малка част от професионалното снимане, като тя може да бъде приложена в различни фирмени и корпоративни проекти, заснемане на екстериор, интериор, индустриална фотография, продуктова фотография, бизнес портрети, рекламна фотография (може  да се сложат връзки към всяка услуга поотделно) и др. Имам основание да считам, че бих могъл да се справя перфектно дори и с най-предизвикателния и амбициозен проект с рекламна насоченост, давайки всичко от себе си и работейки в тясна връзка с клиента.

Защо да ми се доверите?

Ангажирането на професионален фотограф за представянето на малкия бизнес или дейност с корпоративни мащаби, услуги или продукти е своеобразно доверие, което аз оценявам високо. Благодарение на моя дълъг и богат опит мога да създам за вас въздействащи кадри, които да ви представят по възможно най-добрия начин в условия на силно конкурентна среда и не на последно място да продават.

За мен фотографията е…

Не е просто професия, а призванието на живота ми, изкуство и вълнуващ творчески процес, който с радост ще споделя с вас. Работя с фирми от Бургас, София, Варна и Пловдив, но с радост ще се заема с проекти и от други точки на страната. В хода на работата си прилагам модерни снимачни похвати, пречупени през призмата на личното ми усещане за красота, така че крайният резултат да е симбиоза от кадър, даващ информация за вашия бизнес по възможно най-красивия и запомнящ се начин. Можете да се свържете с мен тук.

132
pounds
of equipment
280
finished
photosessions
195
studio
sessions
253
happy
clients