Както обичам да казвам- снимката е мостът между продавач и клиент. Колкото по- добра е снимката, толкова по-голям е шаснсът за реализирана продажба. Повече от 3г съм снимал за различни магазини в amazon.co.uk.

В продуктовата фотография се използват множество технически похвати, често и доста странни и нетипични, за създаването на една прекрасна визия. Хромираните повърхности в продуктовата фотография са едни от най-трудните за заснемане, поради огледалния ефект, който се получава. Но разбира се с правилните умения и техническа подготовка и настройка, крайният резултат е повече от задоволителен. Имал съм множество случаи, в които клиентите решават, че сами ще се справят с продуктовата фотография в своят бизнес и в 99% от случаите опитите им са пълен провал. Голяма пък част от бизнеса осъзнава, че веднъж инвестирайки в продуктова фотография направена при професионалист, продажбите на един и същ артикул се увеличават в пъти.

Ако тепърва навлизате в онлайн търговията, то не щадете средства да представите продуктите си по на-добрият начин. Също така, ако се нуждаете от обновление на своя каталог, продуктовата фотография е правилният Ви избор.

Можете да отправите своето запитване в контактната форма на сайта.